Сладки без глутен и без печене
    
    
     
                
            
                18 Ноември 2014
            
            
            53332
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    1/2 чаша мед
1/4 чаша какао
1/2 чаша фъстъчено масло
1/4 чаена лъжичка сол
1 чаша слънчогледови семки
1 чаша нарязани фъстъци
В съд на умерен огън смесете меда и какаото, докато напълно се разтопи. Трябва да получите гъста смес.
Отстранете я от котлона, а след това добавете фъстъченото масло и солта. Разбърквайте, докато се съединят.
След това добавете слънчогледовото семе и нарязаните фъстъци.
След като сместа е добре разбъркана, с помощта на лъжица гребвайте от нея и поставяйте получените топчета върху покрия с хартия за печене тавичка.
Сложете сладките в хладилник за около 1 час. За да не се разтопят, поднесете веднага след изваждането от хладилника.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








