Сладоледена Павлова
    
    
    
                
            
                19 Юни 2012
            
            
            7282
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте белтъците (5 мин) и постепенно добавете захарта. Продължете да разбивате, докато се получи гъст сняг. Прибавете ванилията. От бяла хартия изрежете кръг. Поставете го в по-голяма тава и го намажете с маслото.Разстелете една част от белтъчната смес на тънък равен пласт върху кръга. Наоколо с шприц оформете венец от целувки. Изпечете. Внимателно отделете хартията и напълнете вдлъбнатината на тортата с топки сладолед. Украсете с пресни плодове и по желание поръсете със запечени счукани ядки или залейте с плодов сироп. Тортата може да се напълни с подсладена разбита сметана, смесена с разноцветни желе бонбони, нарязани на ситно.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








