Какво да сготвя набързо за вечеря за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
СРЯДА Зеленчукова супа с наденица
369131

СРЯДА Зеленчукова супа с наденица

Продукти: целина 50 г (1 малка глава), моркови 100 г (1-2 бр.), зеле 1/4 малка зелка, картофи 100 г (1-2 бр.), грах консерва около 60 г (2-3 супени лъжици), сушена червена пиперка 1 бр., яйце 1 бр., кисело мляко 100 г (1/2 чаена чаша), наденица 150 г, растително масло 60 мл (6 супени лъжици), сол на вкус.

Морковите и целината, нарязани на парченца, се задушават в мазнината до омекване, след което се заливат с 6 чаени чаши гореща подсолена вода и се варят на тих огън до готовност заедно с граха и нарязаните на кубчета картофи. Към края на варенето се прибавя наденицата, нарязана на парченца. Готовата супа се застройва с яйцето и киселото мляко и се поднася, докато е гореща.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft