Студена паста със зеленчуци
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            13295
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Зеленчуците се почистват и се измиват.
	Пиперките се нарязват на ивички, тиквичките - на кръгчета, а патладжаните - на малки кубчета.
	Мазнината се сгорещява в тефлонов тиган.
	В нея се слагат нарязаните зеленчуци заедно със счукания чесън.
	Добавят се смачканата с вилица риба, червеният пипер, риганът и сол на вкус.
	Сместа се задушава на огъня десетина минути, като често се разбърква.
	Малко преди да се свали, се прибавя оцетът.
	Пастата се сварява във вряща подсолена вода.
	Охлажда се бързо под течаща студена вода, отцежда се добре, разбърква се с изстиналите задушени зеленчуци и се поднася.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








