23 Март 2013
                
                181715
            
                                                                        Глухарче и названията му в България
                                                                                                Корените и листата на глухарчето при заболявания на черния дроб, жлъчката 
                                                                                                Какво лекува глухарчето
                                                                                                Листата на глухарчето са всепризнати за салата от французите
                                                                                                Как да събираме и съхраняваме билката глухарче
                                                                                                Глухарче при болните от диабет
                                                                                                Диетата с чай от глухарче и грейпфрут
                                                                                                
                            Суфле с листа от глухарче
                                                                                                Салата с листа от глухарче
                                                                                                Кафе от глухарче
                                                                                                Глухарчето като подправка за супа
                                                            
                Суфле с листа от глухарче
	(4 порции по 305 калории)
	300 г  листа от глухарче , 100 г  киселец , 2 яйца, 2 с. л. брашно, 300 г прясно мляко, 50 г кашкавал, 1 с. л. галета, 50 г масло.
	Почистените и измити листа от глухарче и киселец се нарязват на ситно и се задушават в малко вода. Брашното се препича до златист цвят, добавя се половината от маслото и се бърка до получаването на трохи. Размива се с млякото и се смесва с глухарчето и киселеца. Кипва се и се сваля от огъня, с непрекъснато бъркане се сипват разбитите жълтъци. След тях се слагат разбитите на сняг белтъци. Изсипва се в намазана с масло и поръсена с галета форма. Отгоре се стърже кашкавалът и се слагат парченца от останалото масло. Пече се в умерена фурна.
Още от "Здравни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







