Същите сладки, които обичахме като деца-Прекарвам ги през месомелачката и са готови за минути

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Същите сладки, които обичахме като деца-Прекарвам ги през месомелачката и са готови за минути
Същите сладки, които обичахме като деца-Прекарвам ги през месомелачката и са готови за минути
1774
Същите сладки, които обичахме като деца-Прекарвам ги през месомелачката и са готови за минути
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Мнозина го наричат "​​сладки за месомелачка". Всъщност такива сладки са особено хрупкави и ронливи.

Сервирам го на масата с горещо какао . Има ли нещо уютно и домашно в това, съгласни ли сте?

Съставки:

  • сметана - 200 г
  • захар - 180 г
  • ванилова захар - 1 чаша
  • масло - 200 г 
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 4 с.л.
  • сода за хляб или бакпулвер - 0,5 ч.л.
  • захар - 1 ч.л.

Рецепта:

Смелете хладно масло с брашно на трохи. След това добавете към сместа яйцата, сметаната, ванилията и обикновената захар. Има и бакпулвер. Замесете меко и еластично тесто.
Прехвърлете го в купа и покрийте със стреч фолио. Оставете тестото за 30 минути в хладилника. Прекарайте тестото през месомелачка с дюза, както е на снимката.


Покрийте тигана с пергамент, изложете бисквитките.


Печете бисквитките с късо тесто в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 минути.
Добър апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft