Телешка чорба за изтрезняване

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Телешка чорба за изтрезняване
Телешка чорба за изтрезняване
admin
Добавена от: admin
20498
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За чорбата ще ви трябва:
1 кг. телешки вратни пържоли
2 големи моркова
1 корен целина
1 корен пащърнак
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 супена лъжица масло
1 голям картоф
1 чаена лъжичка сол
малко черен пипер
малко брашно
Освен това ще ви трябва:
7 скилидки чесън
малко магданоз
винен оцет и зехтин

Стъпка 1: Намажете пържолите с малко брашно и ги запържете. С това ще затворите порите и месото ще бъде вкусно. След това поставете да се варя около час и половина (или по-малко в мултикукър).

Стъпка 2: Нарежете лука, целината, пащърнака и морковите на ситно. Добавете лука и чесъна, ситно нарязани или настъргани, и запържете всички зеленчуци с малко масло.

Стъпка 3: Когато телешкото е готово, извадете го да изстине, а течността прецедете в тенджерата със зеленчуците. Ситно нарежете голям картоф, за да даде плътност на чорбата. Добавете сол и черен пипер.

Стъпка 4: Охладеното месо нарежете на ситно и го върнете в чорбата за около 30 минути.

Стъпка 5: Настържете чесъна от допълнителните продукти на най-ситната страна на рендето. Ситно нарежете магданоза, разбъркайте и добавете оцет и зехтин. 

Стъпка 6: Сервирайте чорбата в чиния и поднесете с чесновия зехтин. Внимателно, има много чесън!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft