Как се готви черен дроб

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешкият черен дроб е най-нежният
99255

Телешкият черен дроб е най-нежният

Телешкият черен дроб е най-нежният. Той е светлокафяв с червеникави нюанси и има пореста структура. Телешкият черен дроб може да се пържи, да се пече на грил и да се задуши.

Той се соли след задушаване, в противен случай ще бъде множо жилав. По същата причина не трябва да се обработва термично прекалено дълго. Малките парченца черен дроб е добре да се използват за приготвяне на пастет.

1 2
3
4 5
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft