Телешко в сос от каперси

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешко в сос от каперси
Телешко в сос от каперси
admin
Добавена от: admin
9807
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 бр. телешки шницели от бут (или филета)
3 с.л. (30 г) брашно
150 г сметана
30 г масло
2 с.л. (20 мл) олио
3/4 ч.ч. (150 мл) месен бульон
1/2 бр. лимон
1 с.л. каперси
щипка захар
черен пипер
сол

Шницелите се начукват, посоляват се, поръсват се черен пипер и се изпържват в силно сгорещени масло и олио и от двете страни. Шницелите се изваждат и се поставят на топло място. В останалата мазнина се поставя брашното, изпържва се, наливат се бульон и сметана и се вари, прибавят се лимонов сок, каперсите и захар, възварява се, прибавят се шницелите, подгряват се и се поднасят.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft