Телешко с грах
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            12670
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	телешко месо – 500 гр.
	грах – консерва 1 бр.
	лук – 2 глави
	моркови – 2 средно големи
	доматено пюре – 2 с. л.
	червен пипер
	сол
	 
Запържваме месото от всички страни и го изваждаме.
В същата мазнина задушаване лука, морковите, добавяме брашното, червения пипер и доматеното пюре размито с малко вода.
Сипваме 500 гр. вода, връщаме месото, осоляваме и оставяме да къкри на бавен огън около 40 минути.
Може да се добави царевица или друг зеленчук - според вкуса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








