Телешко филе в зеленчуков сос по чешки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешко филе в зеленчуков сос по чешки
Телешко филе в зеленчуков сос по чешки
admin
Добавена от: admin
15485
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Натрийте филето със солта и черния пипер и запържете леко от двете страни с разтопената сланина, след което отстранете филето от тигана.
Нарежете зеленчуците на кубчета и запържете за кратко с подправките в мазнината от филето.
Поставете месото в огнеупорен съд, добавете зеленчуците, останалата сланина, подправките и маслото.
Пече се около 15- 20 минути при температура 180 – 190 градуса, след което месото се обръща да се изпече от другата страна.
След 15-20 минути добавете към месото и зеленчуците бульона и печете още 15- 20 минути.
След изпичане на месото, го нарежете на парчета.
Отцедете соса (или пасирайте до еднородна маса) и сгъстете със сметана и брашно.
Сервирайте месото с традиционни чешки кнедли и полейте всичко обилно с приготвения сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft