Тирамису рецепти

вход през zajenata.bg
164370

Тирамису рецепта

бишкоти - 1 голям пакет
маскарпоне - 250 г
вода - няколко с.л.
пудра захар - на око
шоколад - до пълно покритие на тортата
ананас - по желание
сметана - бита

Маскарпонето се разбива с миксер с водата и пудрата захар.

Бишкотите се накисват в сместа. Нареждат се по следния начин в подходяща тава: бишкоти, смес и сметана до запълване на тавата.

Накрая Бисквитена торта с бишкоти се поръсва с настърган/натрошен шоколад и се поднася с резени ананас от консерва по желание. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft