Топчици с ориз
    
    
    
                
            
                11 Април 2014
            
            
            19909
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сварете ориза в солена вода и го отцедете.
Настържете кашкавала, а бекона нарежете на кубчета.
В малка купа смесете маргарина и яйцата. В друг съд смесете галетата и сметаната.
В голяма купа сложете ориза, добавете сместа от яйца и маргарин, сместа със сметана и галета, кашкавала и хубаво разбъркайте.
От готовата оризова смес оформете топки и ги изпържете в горещо олио равномерно от всички страни - до зачервяване.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








