Торта Страчатела с шоколад и бисквитки
    
    
     
                
            
                 5 Март 2012
            
            
            86589
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сладоледът се оставя за 20 минути в хладилника (ако преди това е бил във фризера), за да се отпусне. След това се смесва добре с натрошените бисквити, стафидите и половин шоколад, начупен на парченца. Другата половина шоколад се настъргва на едро ренде, или с картофобелачка и се използва за украса на тортата. Сместа се изсипва в тортена форма или кръгла купа и се оставя във фризера, за да стегне добре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








