Фритата със зелен фасул
    
    
     
                
            
                 7 Август 2013
            
            
            8701
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 глави лук
	2 нарязани печени пиперки от буркан (може и пресни)
	1/2 чаша мазнина
	3-4 нарязани домата от буркан (или пресни)
	1/2 връзки магданоз
	1 буркан зелен фасул (или около 350 гр. пресен зелен боб, предварително бланширан)
	5 яйца
	1 чаша кисело мляко
Запържете наситнения лук с нарязаните печени пиперки в мазнината. Добавете нарязаните домати и магданоз, запържете и тях, и прибавете зеления фасул. Долейте малко топла вода, разбъркайте добре и изсипете ястието в тавичка. Залейте го с 5 яйца, разбити с 1 чаша кисело мляко и го запечете в силна фурна, докато се образува зачервена коричка
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








