За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Десерти
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Хапва ви се сладичко, но нямате време? Това е рецептата за вас: 30-минутен сладкиш с ябълки и орехи
                                                                                                                                    Хапва ви се сладичко, но нямате време? Това е рецептата за вас: 30-минутен сладкиш с ябълки и орехи
    
    
     
                
            
                 5 Декември 2015
            
            
            63536
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                 Десерти
                                
                            
                        
                        Десерти
                        
                            Хапва ви се сладичко, но нямате време? Това е рецептата за вас: 30-минутен сладкиш с ябълки и орехи
                    свързани рецепти
                        Мойте Рецепти
Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Обелете ябълките и ги настържете в купа.
Добавете орехите, гриса, захарта, олиото, стафидите, яйцето, млякото, бакпулвера, рома и хубаво разбъркайте.
Изсипете сместа в намазана с масло и поръсена с малко брашно правоъгълна тава.
Сложете сладкиша да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30 минути.
По желание изпечения сладкиш може да залеете с шоколадова глазура. Докато се пече сладкиша, пригответе глазурата:
В тенджерка на котлона разтопете маслото и шоколада. Добавете захарта и топлата вода. Объркайте до хомогенна смес. Готовата глазура излейте върху тортата и оставете да се охлади.
Охладеният сладкиш се нарязва на кубчета и се поднася.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








