Хрупкаво тесто за пица
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            57734
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Водата, зехтина, маята, солта и захарта се разбъркват добре с миксер, докато напълното разтваряне на маята.
Добявяме брашно и бъркаме докато бъде напълно поето от сместа. След като се образува топка, спрете да бъркате.
Слага се тестото в купа или голяма чиния и се покрива с домакинско фолио, за да не засъхне.
Тестото се оставя в хладилника за 24 часа преди да се използва.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








