Царевичен дип
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            4021
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В купа се смесват цеденото кисело мляко и сиренето и с дървена лъжица се разбърква добре, докато се получи пастет. (Може да се разбие с кухненски робот.)
Перата на лука се нарязват наситно, слагат се в купата и се овкусява със соса "Уорчестър" и чили соса.
Червената чушка се нарязва на много дребни парчета, добавя се в салатата заедно с царевицата и се разбърква.
Бялата част на чесъна се нарязва наситно. Филийките се мажат с олио на тънка струя, поръсват се с чесъна и малко риган и се запичат в загрята до температура 200-220 градуса фурна, докато се зачервят. Филиите се сервират се заедно със салатата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








