Цървули на фурна
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            74871
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Картофите се сваряват и разрязват на две половини по дължина. На всяка половинка й се издълбава вътрешността, която се пасира заедно със сиренето (60 г), изварата (60 г), ситно нарязаният зелен лук, магданоз и копър, солта и подправките.
	С тази смес се напълват двете половинки от картофа и се поръсват с настърган кашкавал (4 с.л.).
	Слагат се в намазана с масло тава и се пекат до получаване на златист цвят.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








