Какво да сготвя набързо във вторник

вход през zajenata.bg
172720

Червени чушки с яйца

16 пресни червени чушки
100 г краве сирене
4 с. л. олио
4 яйца
30 г краве масло
смлян черен пипер
сол

• Чушките се опичат, обелват се и се почистват от семената.
• Нарязват се на парченца.
• В тиган се сгорещява олиото.
• Прибавят се чушките и се запържват за кратко.
• Изсипват се в малка тава и се поръсват с надробеното сирене.
• С долната част на супена лъжица се правят 4 вдлъбнатини, в които се чуква от ниско по 1 яйце.
• Поръсва се със сол и черен пипер.
• Ястието се полива с разтопено краве масло.
• Пече се в предварително загрята фурна на 180 С, докато белтъкът побелее.
• Червените чушки с яйца се поднасят топли. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft