Бързи ястия на тиган за неделя

вход през zajenata.bg
339158

Чушки и картофи на тиган

12-15 бр. (1 кг) чушки
10-12 бр. (1 кг) картофи
3/4 ч.ч. (150 мл) растително масло
500 г кисело мляко
5 с.л. (50 г) брашно
сол
чесън

Чушките се изпичат, обелват се, почистват се от семето и се посоляват, след което се овалват в брашното и се изпържват в мазнината. Картофите се измиват, обелват се, нарязват се на четвъртинки и също се изпържват. При поднасяне в чинията се нареждат чушки и картофи, а в единия край се поставя подлученото с чесъна кисело мляко.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft