Шницели пане с джоджен и мащерка
    
    
    
                
            
                30 Април 2012
            
            
            13390
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Шницелите се начукват с дървено чукче, след което се овкусяват с предварително нарязани на ситно прясна мащерка и пресен джоджен, сол и черен пипер на вкус. Оставят се в хладилник да престоят за 30 минути за да поемат от аромата на подправките. Овкусените шницели се овалват в брашно и след това в яйце. И се пържат в тиган с предварително загрято олио. Сервират се с подходяща гарнитура по избор.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








