Шоколадов грозд - нещо лесно и чудесно
    
    
     
                
            
                28 Октомври 2015
            
            
            6826
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Объркайте всички съставки, с изключение на шоколада и маслото, след което разделете сместа на 10 равни части. Всяка част оформете на продълговата пръчка с дължината на формата, в която по-късно ще ги наредите.
За шоколадовата част разтопете 200 гр. шоколад и маслото/маргарина. В триъгълна форма за печене поставете от шоколада и сложете отгоре една бисквитена пръчка. Залейте с малко шоколад и сложете отгоре две бисквитени пръчки. Следва нов пласт шоколад и три бисквитени фитила. Намажете ги с шоколад и накрая покрийте с останалите 4 фитила. Оставете сладкиша в хладилник, докато стегне добре. След изваждането го залейте с останалата шоколадова глазура.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








