Шоколадово-бисквитени пралини
    
    
     
                
            
                29 Януари 2014
            
            
            27153
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Надробете бисквитите на трохи (най-лесно е да смелете в кухненски робот или да ги сложите в найлонов плик и да ги начукате с чук за месо или точилка). Отделете малка част от бисквитените трохи за поръсване накрая.
Поставете останалите трохи в купа и добавете крема сиренето, като обърквате добре, така че да се получи еднородна гъста маса. С ръце оформете топчета с диаметър около 3 сантиметра. 
Разтопете шоколада на водна баня и щом поизстине, топвайте топчетата едно по едно в шоколада, след което ги подредете в чиния. Докато шоколадът е все още е топъл, поръсете пралините със заделените бисквитени трохи и ги оставете в хладилника за поне 1 час. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








