Какво ви очаква в любовта? Невероятно точен тест!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Какво ви очаква в любовта? Невероятно точен тест!
82866
Какво ви очаква в любовта? Невероятно точен тест!

Това е бърз тест , който на пръв поглед изглежда твърде прост за да бъде точен, но много хора са се изненадали от точността му. Проверете и вие:

1.

Тръгнали сте към къщата на своя партньор. Има две пътеки, които водят до нея, едната води право до крайната цел и е много по-близо, но е много обикновена и скучна. Другата е много дълга и сложна, но и много живописна, изпълнена с интересни детайли. Коя пътека ще изберете? Кратката или дългата?

2. По пътя до къщата виждате два храста с рози. Единият е с червени цветя, а другия с бели. Решавате да наберете 20 цветя. Колко бели и колко червени рози ще наберете?

3. Накрая ще стигнете до къщата, вратата ви отваря някой от неговото / нейното семейство. Ще поискате да го / я повикат или сами ще влезете?

4. Влизате в стаята, но там няма никой. Въпреки това се решавате да оставите букета, но къде? На леглото или до прозореца?

5. По-късно, идва време за сън. Спите в различни стаи. Сутринта, когато влизате в неговата / нейната стая искате да го / я заварите докато спи или да е буден / а?

6. След всичко трябва да се върнете у дома. Кой път ще изберете, по-краткия или по-дългия?

Ключ

1. Пътят представлява период, който ви е необходим, за да се влюбите в някого. Ако сте избрали по-краткия път, бързо ще се влюбите, но такива романси не траят дълго. Ако сте избрали по-дългия път, ще се влюбите бавно.

2. Броят на червените рози показва колко давате от себе си и колко са искрени чувства в една връзка. Белите рози показват колко очаквате да получите.

3. Отговорът на този въпрос разкрива по какъв начин решавате проблемите във връзката. Ако сте избрали някой от семейството да го / я повика, това означава, че не умеете да решавате на проблемите и чакате те да се решат от самосебе си. Ако сте избрали сами да откриете партньора, това означава, че искате да се срещнете с проблемите и да изясните нещата. 

4. Мястото, където оставяте цветята. показва колко искате партньора. Ако сте ги оставили на леглото означава, че искате половинката си много и не можете да си представите живота без него. Ако цветята бяха оставени до прозореца означава, че не ви притеснява, ако се виждате и само от време на време.

5. По този начин ще разберете какво можете да очаквате от връзката, в която се намирате. Ако искате да намерите партньора, докато спи, тогава го искате такъв, какъвто е. Ако искате да го намерите буден, тогава вие очаквате да се промени и да направи някой важен обрат в живота.

6. Последният избор е колко дълго ще останете с някой. Ако сте избрали по-краткия път, вашата любов ще свърши бързо, а ако сте избрали по-дългия път, ще имате дълга и романтична връзка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft