10 бързи и вкусни рецепти за вечеря

вход през zajenata.bg
664101
Гъби с пармезан

Гъби с пармезан

1 лимон
1 с. л. накълцан пресен розмарин
2 с. л. зехтин
300 г гъби (печурки)
20 г настърган Пармезан
сол и смлян черен пипер

• Фурната се загрява на 200 С.
• Гъбите се почистват и нарязват на филийки.
• Нареждат се в огнеупорна тава, застлана с хартия за печене.
• Лимонът се измива под течаща гореща вода и се подсушава.
• Настъргва се кората, а след това се изстисква сокът.
• В малка купа се разбърква лимоновата кора, розмаринът и зехтинът.
• Половината от получената смес се разпръсква върху гъбите.
• Пекат се 10 минути, след което се поръсват с Пармезана.
• Гъбите с розмарина и Пармезана се връщат и се пекат още 5 минути.
• Изваждат се и се поливат с останалия зехтин с лимоновата кора и розмарина.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft