10 бързи и вкусни рецепти за вечеря

вход през zajenata.bg
664106

Пържоли с кашкавал

4 свински пържоли от врат
2 с. л. олио или зехтин
сол
смлян черен пипер
50 г настърган кашкавал тип Витоша или Ементал

Свинските пържоли се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.
• Напръскват се със зехтин и се покриват със "свежо" фолио.
• Начукват се с дървено чукче.
• Чугунен тиган (ако ползвате тефлонов се сипват 2 с. л. олио/зехтин) се загрява на среден огън.
• Пържолите се запичат от едната страна.
• Обръщат се и се поръсват с настърган кашкавал, който се разтопява, докато месото стане готово и от другата страна.
Свинските пържоли с кашкавал се поднасят горещи със салата според сезона. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft