10 бързи и вкусни рецепти за вечеря

вход през zajenata.bg
664102

Шницели пане

4 бр свински шницела
3 с. л. олио (зехтин)
смлян черен пипер

ПАНИРОВКА

брашно
1 яйце 1 ч. л. соев сос
галета

Шницелите се измиват и се подсушават.
• Начукват се с широкото на ножа или с чукче за месо.
• Всеки шницел се поръсва с черен пипер.
• Шницелите първо се овалват в брашно и леко се изтупват, за да махне излишното брашно.
• Потапят се в разбитото яйце със соевия сос.
• Накрая се панират в галета.
• В тиган с дебело дъно се сгорещява мазнината.
Шницелите се пържат около 3-4 минути от всяка страна (това зависи от дебелината на шницела).

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft