Какво да сготвя набързо от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кашкавал с шунка на фурна
211026

Кашкавал с шунка на фурна

200 г кашкавал, 200 г колбаси (шунка, кренвирши, пресен шпеков салам, леберкез и др.), 125 г (1 пакетче) краве масло, 4 яйца, 11/2 чаена чаша прясно мляко, 2 супени лъжици брашно, черен пипер и сол на вкус.

 Маслото се поставя в тавичка и се загрява до стопяването му. Колбасите и кашкавалът се почистват от обвивката и кората, нарязват се на дребни парченца, размесват се с брашното и черен пипер и се заливат с разбитите с малко сол яйца и млякото. Сместа се разбърква, изсипва се в тавичката със загрятата мазнина и се пече до леко зачервяване. Готовото ястие се поднася с подходяща гарнитура.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft