Бързи рецепти за тенджера под налягане

вход през zajenata.bg
437904

Свинско с доматен сос

800 г свинско (филе)
100 г вино
парче целина
1 морков
1-2 глави лук
1 чаша доматен сок или настъргани домати
100 г бульон
няколко зърна черен пипер
сол
дафинов лист
10- 12 малки лукчета
магданоз
брашно
олио.
Нарежете месото на филийки, оваляйте ги в брашно и ги запържете в загрятата на дъното на тенджерата мазнина. Прибавете ситно нарязания лук, след това моркова и целината, настъргани на ренде. Задушете няколко минути и залейте с виното. Като се поизпари, прибавете доматения сок, бульона, изчистените лукчета, дафиновия лист и нарязания магданоз. Затворете тенджерата н варете 20 минути след завъртането на вентила.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft