Ако детето е болно, мама и татко трябва да бъдат лекувани

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Ако детето е болно, мама и татко трябва да бъдат лекувани
1265
Ако детето е болно, мама и татко трябва да бъдат лекувани

Тази статия предоставя полезна информация за тези родители, които смятат, че:

  • Всички деца са болни (тялото расте, метаболизъм)
  • Медицината ще им помогне
  • Самото дете се роди толкова слабо и т.н.

Какво първо трябва да знаят всички родители за семейството си:

От зачеването (!) До 12 години РОДИТЕЛИТЕ НАПЪЛНО са отговорни за детето ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА С НЕГО.

И не защото „някой е казал или написал така“, а защото детето е енергично и ИЗЦЯЛО зависимо от родителите.

Майката е отговорна за КАК ДЕТЕТО СЕ ЧУВСТВА (телесна енергия).
Бащата е отговорен за КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДЕТЕТО (ефективност), както и ЗА КАК МАЙКАТА СЕ ЧУВСТВА.

Разбирате ли какъв е смисълът? В крайна сметка ВИЕ сте отговорни за ВСИЧКО.

И какво си помислихте - попаднахте в приказка, където всичко върви от само себе си? Да, далеч от това!

1. Влиянието на майката върху детето

От зачеването до 12 години - подчертавам това! - формирането на тялото на детето започва и продължава. Майката е ЕДИНСТВЕНИЯТ източник на „строителен материал“ преди раждането и енергия след това.

На всички е ясно, че не трябва да пиете, пушите или вечеряте в McDonald's по време на бременност. Отровата е отрова!

Има и нещо, което родителите дори не предполагат. Формирането на тялото е пряко свързано с ПСИХОЛОГИЯТА на жената -  толкова директно, че никоя отрова не може да причини толкова вреда на детето, колкото една луда жена.

Всички психични разстройства по време на бременност, всякакъв стрес - всичко това се отлага при детето от нарушения в структурата на тялото.  По време на бременността майката трябва да бъде невероятно спокойна и позитивна, да живее в очакване на РАДОСТТА от близкото раждане на детето си. Това, което една жена чувства, е това, което влага в едно дете.  Това е аксиома, с която е безполезно да се спори.

 

Моята позната роди (сама, без цезарово сечение) напълно здрава на 36 години, просто защото беше „всичко ще се оправи“ и очакваше бебе. Дори хормоналните аномалии първоначално се възприемаха философски като „нищо, няма пробием“ и всички лекари с въздишките си за „късното раждане“ просто си затваряха очите. Резултат? Без проблеми по време на раждане и след това, за завист на 20-годишните.

След раждането дете на възраст под 12 години е свързано с Майката чрез енергийната пъпна връв и Майката ПЪЛНО контролира вътрешното си състояние. Дори бременността да е преминала гладко - след раждането (особено ако е първото дете), майката изпада в състояние на „пъпка по седалището - линейка веднага“.

Хипер тревожността е НОРМАТА за всяка майка с малко дете, банални инстинкти. Трябва обаче да се има предвид, че ВСИЧКИТЕ тревоги и емоции, които майката изпитва за детето, тя сякаш напомпва детето.

Ако майката постоянно се тревожи за състоянието на детето, то последното ще получи всичките си страхове във визуалното представяне: детето ще бъде болно ПОСТОЯННО. Разбира се, няма въпроси?

Качеството на енергията, която детето получава от Майката, се регулира от НЕЙНОТО СЪСТОЯНИЕ.  Клиниките са пълни с тревожни жени, при които всички деца са болни непрекъснато. В училищата има много деца с медицински карти с дебелина от три учебника. Причината е същата: състоянието на МАЙКАТА.

Искам да попитам жените: скъпи мои, когато готвите супа, тревожите ли се за всяка чиния? "И ако не се получи и ако е пресолено, няма ли достатъчно пипер и няма ли прекалено много лук, а?" Ако готвите така, храната ви ще бъде невъзможна за консумация.

Искате ли да знаете защо? И тъй като или готвите нещо Вкусно, или се СТРАХАЕТЕ ДА СМЕСВАТЕ ПРОДУКТИТЕ. Разбирате ли разликата в подхода? В първия случай ще направите шедьовър от всичко, а във втория - неминуемо ще разваляте продуктите.

В крайна сметка, с дете - същото! Или го обграждате с позитивност, любов, грижа, одобрение, доброта, или го разтърсвате, изпълвайки го с неразбираеми страхове, съмнения, тревоги, притеснения, отчаяние, умора ...

И ако детето ви е постоянно хранено от скандали в семейството - всичко, спуснете завесата. Мама "на игли" - детето ще получи безкраен гняв, ярост, раздразнение ... и всичко това моментално ще се отрази на неговите органи.

Знаете ли какво се случва с дете, което се храни негативно? И е много просто ... изпълнено е с отрицателна енергия, с която паразитите започват да се хранят ... и ето, моля, цялата група от обикновена настинка до червеи.

ПАРАЗИТИТЕ НЕ ЖИВЕЯТ В ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ, ТАМ НЯМА НИЩО ДА ЯДАТ!

Всички теории на тема „заразени“, „настинали“ - глупости и измислици. Детето може да падне в ледената вода през март - и дори да не киха след това, ако майката не започне да се тревожи по тази тема. И може да настине на празно място.

Хвърлят се инфовируси - "сезонният грип е изчезнал", - каза радиото ... Мама веднага извика "грипът си отива" ... - какво следва? Цялата страна е болна от грип. Не се разболяват само тези, чиято майка знае „детето ми НЕ се разболява от грип“. И не е клиент за аптеките. А фармацевтите нямат нужда от здрави деца. Не говоря за обществото ...

Ясен ли е механизмът? Веднага щом майката започне да се тревожи и да мисли дали детето ще се разболее - тя е ГАРАНТИРАНА да се разболее. Когато майката има психически проблеми - отново е гарантирано, че ще се разболее.

Всякакви семейни конфликти, стрес - причината за неизбежното заболяване на детето.

Мамо, запомни твърдо едно просто нещо, като кухненска дъска, нещо: болестта е симптом! Това не е причината. Всичко, което се случва с дете, е резултат от нарушение на неговата ЕНЕРГИЯ. Откъде го взе - от вас, в училище, от приятели? Това е въпросът ..

Температурата е ПОСЛЕДСТВИЕ, че тялото се бори самостоятелно с ПРИЧИНИТЕ. Куп мъртви паразитни бактерии, които се хранят с отрицателна енергия и тялото спокойно ги убива. С понижаването на температурата удължавате живота на паразитите и карате детето да се разболее по-дълго и по-тежко. Имунитетът на организма е много по-умен от 99,9999999% от родителите и лекарите, взети заедно. Не докосвайте температурата, РАБОТИ ПО-ДОБРО от всички противогрипни и подобни лекарства. Хранейки бебето си с химикали, вие нарушавате вътрешните му процеси на реагиране на причините.

Лошата и тъмна енергия "висят" върху тялото, а след това повишава температурата и ги довършва само. Ето как работи имунитетът.

Защо според вас действа закаляването? Не е само самата вода и нейните свойства - тялото по същество е система, която се самообучава. Виден надпис върху предмети от бита: "Подходящ за използване при температури от +50 до -20"? Така че с нашето тяло една и съща история се адаптира към условията. Всичко е заложено в него, но способностите трябва да бъдат активирани - за това се използва закаляването. Дете, израснало в оранжерия, има добре поддържано тяло с много тесен диапазон на функциониране, в резултат на което излизането извън рамките на обичайните условия на околната среда заплашва непредсказуеми резултати.

Едното бебе падна под леда и нищо не му се случи, друго получи хипотермия - и тъй като първото тяло беше тренирано за по-широк диапазон и реагира мигновено, а второто - „извън обсега“.

Защо охлаждането влияе на здравето? Да, защото студът намалява енергията на тялото в "тъмните" спектри. Резултатът - тялото веднага пуска паразити за консумация ... сополи? Те…

Разбирате ли ситуацията с енергийната връзка на майка и дете? Не вярвате - тогава проверете. Запишете своето богатство, битови скандали, нерви - и до графата състоянието на детето и медицинската история. Където не съвпада- или преохладено незакалено тяло, или стрес някъде отстрани. И това е всичко.

2. Влиянието на бащата върху детето и майката

Бащата е ключова фигура за влияние върху здравето на семейството. Причината е много, много проста:  бащата е този, който контролира състоянието на МАЙКАТА, а състоянието на всички членове на семейството зависи от майката.

Ако жената е постоянно на нокти, полудява и т.н. - това е пълен недостатък и заслуга на БАЩАТА. Както и заболяването на детето в резултат.

Задачата на Бащата не е да вика на Майката, а да я успокои ... да направи всичко възможно да я направи ДОБРА - лесна, спокойна, радостна ... Как? И по различни начини. Трябва да мислите!

 

Срешете косата й, масажирайте, говорете, слушайте, обяснявайте, обещайте, че всичко ще се оправи, поканете я някъде да си почине, да забавлява, да се засмее. Ако Съпругът е казал - така да бъде, защото Съпругът контролира всички събития в къщата, точно както Съпругата контролира енергично състоянието на всички и всичко.

Ако съпругът в семейството НЕ се интересува от състоянието на жена си, не я освобождава от безпокойство, стрес, натрупан негатив, страхове ... ВСЕКИ ЩЕ БЪДЕ БОЛЕН!  Защото състоянието на Съпругата ще засегне всеки и всеки в семейството по свой начин. По-лошо: в този случай животът на семейството започва да управлява СЪПРУГАТА, използвайки енергията на съпруга. Точно тогава всички ще имат пълно щастие. Защото, ако една жена, която е постоянно в стрес и безпокойство, също получи контрол върху събитията в семейството, всички ще се разболеят. Тя изобщо не е в състояние да контролира правилно тази сила.

Как мъжът управлява дейностите на детето? Много просто: НА ДУМИ.  Казвайки думи на детето с инструкции по темата за неговите дейности, мъжът поставя в ДУМАТА изображение, което изглежда е „печат“ върху детето. Това е директно програмиране на неговите действия. Ако Бащата е казал „ще направиш, ще направиш, ще можеш“ - детето ще направи. Бащата никога няма да каже: „Не можеш, не можеш“.

Но мама не винаги разбира тези тънкости. И ако тя е в състояние на безпокойство, близко до паника ... Въображението на жената - и, и "погледнете" на събитията на детето малко по-далеч от техните собствени - тя не е в състояние, което я прави паниката още по-силна, и думите, които програмират детето, приемат следните форми:

"Ще паднеш!"

- Ще се разболееш!

"Ще счупиш нещо!"

- Съсипваш го!

„Нещо ще ти се случи!“

- Всичко винаги не е както трябва да бъде при вас!

……………………………………………………………………………………….

Излишно е да казвам, че детето е почти гарантирано да получи всичко? И майка ми тогава гордо възкликва: „Е, знаех, казах“, без да осъзнава, че самата тя е причината.

Ето защо програмирането на събития е работа на мъжа и мъжът трябва да е достатъчно СИЛЕН за това, в противен случай ще загуби контрол и жена му ще го получи, последствията - вж. по-горе.

Между другото, по същия начин жените програмират себе си алкохолици и паразити от нормални мъже като цяло - когато започнат да забавят въздействието на събитията върху себе си (стават „глави на семейството“). Жената гневно извика нещо (една от характеристиките на нейната психика - емоционалност) - и вие ...

Следователно жената НИКОГА не трябва да отглежда деца (само Бащата), така ли! Никога не трябва да ги учи, да урежда изясняване на отношенията, да не критикува ... цялата негативна информация, която жената изразява, незабавно предизвиква в нея също толкова негативна енергия (жената излъчва нещо за говорене ). Ако мама говори за „ти си такъв“ - тя подава на детето порция първокласен, лично произведен боклук, а ако детето не е било - това ще се случи. Болни, глупави, безръки, безглави ... е, какви епитети измисляте? Твърди се, че "само думи" ... аха, ако само!

Вижте, не всичко ли е толкова просто, скъпи съпрузи и съпруги? Всеки от вас е щастлив да обвинява всичките си грехове в друг: „Това е моят съпруг (съпруга, дете) и аз съм тук за нищо, аз съм ангел и никога не съм отговорен за нищо“ .... така?

Всички ваши отговорности са описани по-горе. Отговорността е готовността да се изправите пред последствията от това, което правите със Силата, която ви е поверена. Ако не знаете нищо за това и (особено) отказвате да знаете и разберете - това са вашите проблеми ... и тези около вас.

Мъже, вижте графика си ... как сте отговорни за своето Слово, давате ли на жена вашата любов, благодат, грижа, утеха? В какво състояние се намирате жена си, децата си? Ако всичко е лошо, вие сте много недоразвити и това е жизненоважно.

Съпруги (както и самотни майки, много от които вече са)! какво вливате в детето си? Колко често се разболява? С какво го изпълвате - радост, любов, приемане, топлина и уют, майчина грижа или? ....

И с какво пълните съпруга си? Какво е вашето състояние - стресиран ли сте, тревожен ли сте или в покой, зад сигурния му гръб? Ако гърбът не е надежден - тогава го вдъхновете за това! Това може да направи всяка жена, много проста практика: започнете да показвате на мъж, че имате нужда от него, когато се чувствате зле - просто не скандал, а проявяване на чисто женска слабост.  Тъй като само слабата жена ще има силен мъж, това е мъжката същност.  Ако сте силна жена - добре, опитайте се да направите толкова умно: правете се на слаба и вижте как силата на мъжа започва да расте. И ако сте силни, но глупави ... съчувствам ви.

Мама може да нормализира татко, татко - нормализира мама ... и в здраво семейство - и болни деца не се случват!

PS: И никога не забравяйте, моля, една много примитивна, но ефективна здравна тайна: „СЛЪНЦЕ, ВЪЗДУХ И ВОДА - ВАШИТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ“. Това не е рекламна поговорка: въздухът и водата придават на детето положително естествено състояние и премахват последиците от негативни влияния от майката, а Слънцето изчиства „кривата“ на събитията, наложени от един от родителите. Естествено балансиране.

Ако детето води и активен живот (физически) - това му осигурява нормална лимфна циркулация и отделяне на токсини, което има положителен ефект върху здравето му. „Болен - седи у дома“ - е намаляване на физическата активност, което  само влошава ситуацията и увеличава времето за възстановяване.

Много здраве на всички вас и щастие на вашето семейство!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft