Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в петък ще преживеете изненади, Овен, Лъв и Стрелец интересни контакти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в петък ще преживеете изненади, Овен, Лъв и Стрелец интересни контакти
21709
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в петък ще преживеете изненади, Овен, Лъв и Стрелец интересни контакти

Финансов успех ще съпътства представителите на зодиака този петък. Денят е изключително успешен за всичко, което касае паричните ви операции.

Бъдете концентрирани и ще развиете потенциалът си дори още повече!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да очаквате интересни контакти свързани с хора от различни разстояния. Днес мнозина от вас ще получат важно предложение, покана, информация и др. Денят ще бъде благоприятен за разговори с хора от кръга ви приятели или роднини. 
Овен - среща с мъж може да ви даде полезна информация, да ви помогне да вземете трудно или важно решение, да построите по най-добрия начин плановете за бъдещето си. 
Лъв - днес ще ви бъде приятна и интересна комуникацията с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Сам по себе си този ден ще бъде интересен за вас. 
Стрелец - днес ще посрещате гости от път или ще изпратите някого на пътуване с определена цел. Контактите ви с хора от различни разстояния ще бъдат полезни за вас. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък обмислете внимателно своите планове свързани с дома и семейството ви. Ще имате желание да направите някои промени, но не избързвайте с тях преди да сте сигурни, че те ще са за хубаво, и че сега е най-удачното време за това. Ще ви се наложи бързо да разрешите проблем в дома или на работното ви място. 
Телец - днес ще трябва да обърнете внимание на финансовите си ресурси, да подредите разходите си за следващите няколко седмици. 
Дева - конфликтите днес ще изкарат наяве вашите слабости и неумението ви да контролирате емоциите си. 
Козирог - изненадите в петък не бива да създават стрес у вас. Нагаждайте се към промените в движение!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще преживеете различни изненади или неочаквани събития. Това ще бъде благоприятен ден за ангажименти свързани с вашата работа или бизнес, за провеждане на делови разговори с хора от други градове и държави. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. 
Близнаци - труден ден, защото ще черпи от вас много енергия за неща, които утре няма да имат значение. 
Везни - неприятна новина или коментар може да ви разстрои емоционално. 
Водолей - днес ще бъде важно да селектирате добре информацията, която ще получите чрез различни източници. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък вложете енергията си в създаване на хармония около вас, в дома или на работното си място. Събитията днес ще ви накарат бързо да се приспособявате към различни ситуации и да уважавате мнението или желанията на други хора. Днес ще мислите здравето на хора, които познавате. В петък може да планирате ваши бъдещи срещи или разговори, които ще ви донесат успех особено при добра подготовка и организация от ваша страна. 
Рак - подходящ ден за работа с документи и договори, за постигане на споразумения предимно от финансов характер. 
Скорпион - желанието на ваши приятели да прекарат част от деня си с вас не е лошо, но вие сами трябва да прецените, кои неща са по-важни за вас през този ден. 
Риби - личния ви живот ще бъде извор на някои приятни преживявания и новини. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft