Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в четвъртък успешен ден, Телец, Дева и Козирог интимни преживявания

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в четвъртък успешен ден, Телец, Дева и Козирог интимни преживявания
17779
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей, в четвъртък успешен ден, Телец, Дева и Козирог интимни преживявания

Четвърътъкът ще донесе много емоции и нови запознанства. Ще имате един прекрасен и изпълнен с радости ден, в който ще преобладават доброто настроение и пирятните взаимоотношения в семейството и на работното място.

Малко са зодиите, коиот ще почувстват напрежение и възможни проблеми в четвъртък. Приятни възможности ще има и за интимни преживявания, а нова личност може да изиграе ключова роля в живота на 3 зодии, които са облагодетелствани о тсъдбата да имат нови шансове за изява.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще се чувствате объркани. Ще ви бъде трудно да вземете решение, а ще бъдете поставени пред важен избор. Възможни са известни противоречия с брачния партньор или с висшестоящи лица. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък събирането ви с хора, с които имате еднакви цели ще бъде полезно и благоприятно. Избягвайте рисковани стъпки и решения в личните си отношения. Като цяло това ще бъде благоприятен ден за интимни преживявания, за стабилизиране на позиции и планове. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за събиране в дома ви или за срещи с приятели. Днес може да очаквате вести от близо и далеч. Денят вещае успешни, приятни и ползотворни пътувания. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще бъде ден, в който ще трябва да вложите много усилия в работата си, за да постигнете желаните резултати. Днес търсете помощ и подкрепа само от хора, на които имате доверие. Избягвайте да споделяте плановете си с всеки. Ще запомните този ден с нещо хубаво или ще получите важна новина.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft