Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в четвъртък неща, които ще ви донесат някакво удовлетворение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в четвъртък неща, които ще ви донесат някакво удовлетворение
6634
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в четвъртък неща, които ще ви донесат някакво удовлетворение

Четвъртък ще ви помогне да се развиете като човек в обществото около вас. Това ще бъде от полза за всички, с които общувате.

Бъдете готови да поемете отговорността за всяко едно ваше решение.
 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще имате желание да правите такива неща, които ще ви донесат някакво удовлетворение днес или в близкото ви бъдеще. Това може да бъде вашата основна работа, но не са изключени и допълнителни ангажименти, за тези от вас, които имат способност да работят в различни сфери. Този ден ще бъде благоприятен за трудолюбивите и ще им даде знак по някакъв начин, че вървят по правилната пътека. Останалите ще бъдат изненади от преживяванията, които им предстоят. Като цяло този ден носи различни награди, но и наказания - според заслугите. За родените под знака на Овен, денят носи нови контакти, работа с нови клиенти или общуване предимно с хора от близкото ви обкръжение. За родените под знака на Лъв, предстои някаква обща дейност, задача или общуване по важна тема с други хора. За родените под знака на Стрелец, четвъртък носи приятни преживявания, нови надежди и възможности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще има силно изразено противопоставяне на характерите между членовете на вашето семейство, между колеги от колектива, в който работите и като цяло с хора от ежедневните ви контакти. Всеки ще иска да завоюва някаква позиция или да постигне някакъв успех. Малцина ще се замислят върху начините и методите, които ще се използват, като че ли по-важен е резултата, който искат да постигнат, отколкото средствата, които ще се използват. За родените под знака на Телец, това ще бъде благоприятен ден за пътуване или за посрещане на гости от друго населено място. За родените под знака на Дева, днес ще има различни поводи за срещи и събирания с роднини, с приятели, съседи или с колеги. За родените под знака на Козирог, усещането ще бъде за загуба на "почва под краката", което може да бъде причина за лошо настроение, страх и безпокойство за бъдещето.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви бъде приятно да разговаряте с приятели на живо, по телефона или чрез съобщения. Вие или те могат да имат много информация и впечатления за споделяне, но това не означава, че трябва да си пропилеете деня с такива разговори. В четвъртък може да възникне необходимост от среща или посещение в институция, да присъствате на някакво събиране или обществено мероприятие. Този ден има важно значение в изграждането на бъдещето ви. Доколко ще усетите неговото значение ще зависи преди всичко от вашето духовно развитие. За родените под знака на Близнаци, денят носи кратки и бързи за изпълнение задачи, както и вероятност от получаване на пари. За родените под знака на Везни, това ще бъде ден с бавно развитие, с приключване на вече започнали задачи или срещи с хора от миналото ви. За родените под знака на Водолей, днес ще възникне необходимост от разрешаване на битов проблем, подредба на вещи или мебели в дома и въобще задачи свързани с материални комфорт в дома или на работното ви място.
 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ветвъртък може да се окаже един буреносен ден в много отношения. Новините, които ще получите днес могат да ви притеснят, да ви разочароват или ядосат. Не са изключени новини свързани с житейски драми в живота на хора, които познавате, или които са част от обществото, в което живеете. Днес семейните ви отношения ще преминат през някаква по-кратка или по-дълга турболенция под влиянието на нечие лошо настроение или други обстоятелства. За родените под знака на Рак, денят носи някакъв ангажимент, който може да е свързан с домашните ви планове и задачи. За родените под знака на Скорпион, изненадите днес носят свежи емоции, приключения и теми за оживени разговори. За родените под знака на Риби, някои притеснения за настоящето или за бъдещето ви могат да се отразят на съня ви, на физическата ви и емоционална кондиция.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft