Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък приходи днес или в близко бъдеще, Телец, Дева и Козирог важно значение за бъдещето ви

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък приходи днес или в близко бъдеще, Телец, Дева и Козирог важно значение за бъдещето ви
41530
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък приходи днес или в близко бъдеще, Телец, Дева и Козирог важно значение за бъдещето ви

Четвъртък ще донесе желаните успех и разбирателство в живота на тези от вас, които се стремят към това. Влизането в конфликти, няма да доведе до нищо добро, за това го избегнете на всяка цена.

Опитайте да владеете емоциите си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да започнете деня с притеснения или с някаква тревога вътре в себе си. Това може да се дължи на странни или неприятни съновидения, на липсата на достатъчно сън или на сериозните ангажименти, които ви предстоят през този ден. В четвъртък ще има за какво да се радвате, но тези малки дози щастие ще касаят предимно личния ви живот или приятелските ви отношения. Четвъртък мнозина ще пътуват или мнозина ще имат важни контакти с хора от различни населени места. Да се внимава при шофиране от тези, които ще бъдат зад волана. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще ви бъде приятно да разговаряте с приятели на живо, по телефона или чрез съобщения. Вие или те могат да имат много информация и впечатления за споделяне, но това не означава, че трябва да си пропилеете деня с такива разговори. В четвъртък може да възникне необходимост от среща или посещение в институция, да присъствате на някакво събиране или обществено мероприятие. Този ден има важно значение в изграждането на бъдещето ви. Доколко ще усетите неговото значение ще зависи преди всичко от вашето духовно развитие. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък може да се събудите с лошо настроение, недоспали или някой още от първите часове на деня да ви натовари с някакви негативни емоции. Днес ще бъде много важно да избягвате конфликти, дори правото да е на ваша страна, отдръпнете се и оставете другите да си живеят с последствията от тяхното държание. Днес е много важно да усетите границата докъде може да се противопоставяте и кога трябва да спрете и да се отдръпнете. Продължаването напред в един конфликт неминуемо ще доведе до раздяла или загуба ( в зависимост от неговто естество). 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате желание да правите такива неща, които ще ви донесат някакви приходи днес или в близко бъдеще. Това може да бъде вашата основна работа, но не са изключени и допълнителни ангажименти, за тези от вас, които имат способност да работят в различни сфери. Този ден ще бъде благоприятен за трудолюбивите и ще им даде знак по някакъв начин, че вървят по правилната пътека. Останалите ще бъдат изненади от преживяванията, които им предстоят. Като цяло този ден носи различни награди, но и наказания - според заслугите.

Дай твоята оценка:
4 от 12 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft