Ако сте родени под знака на ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ - неочаквани събития, ако сте РИБИ, СКОРПИОН или РАК - добри новини:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте родени под знака на ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ - неочаквани събития, ако сте РИБИ, СКОРПИОН или РАК - добри новини:
30844
Ако сте родени под знака на ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ - неочаквани събития, ако сте РИБИ, СКОРПИОН или РАК - добри новини:

Ако все още не сте усетили предколедно или новогодишно настроение, днес някои събития, срещи или разговори ще ви дадат необходимите импулси. Неделя ще бъде благоприятен ден за всякакъв вид динамична работа, работа свързана с техника, с компютри, с машини и др.

Мнозина ще използват почивния ден за важни покупки за дома. За съжаление днес някои от вас ще се наложи да отидат някъде по-неприятен или тъжен повод, което ще се знае предварително от предишните няколко дни.

Неделя ще бъде благоприятен ден за хармонизиране на отношения или изчистване на неприятна ситуация с мъж. Днес може с лекота да намерите правилното решение или този човек да ви подаде неочаквано ръка за помирение. Внимание през този ден ще изискват отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци, които не живеят с вас и с които имате сложни отношения от миналото си. Ето още в хороскопа за утре:

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя избягвайте да се товарите с финансови проблеми или казуси, особено такива, чието развитие не зависи от вас. Може самите вие да се натоварвате с излишни притеснения или тревоги, които реално не съществуват или поне не са толкова драматични. Този ден като цяло вещае неочаквани събития и ситуации свързани с пари. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с приятели, за разговори с хора, които живеят на разстояние от вас, и с които планирате среща до края на месеца. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, или за подготовка на такова, което ще предприемете през новата седмица. Неделя вещае важни разговори или решения свързани с различни ангажименти, които ще изискат от вас да пътувате, или които са свързани с хора отдалеч. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде ден за събиране и разговори в семейството, особено за такива в които ще се обсъждат различни ангажименти свързани с родственик. Този ден вещае интересно събитие свързано с мъж роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Като цяло мъжете ще имат важна роля в преживяванията ви днес и се надявам да бъде за хубаво. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще отделите специално внимание на деца от семейството или от кръга ви роднини и приятели. Възможно е затова да има конкретен повод или събиране, което предварително сте организирали или очаквали. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или раждане на дете. Хубавите новини днес ще дойдат от човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft