Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък важен успех или печалба, Овен, Лъв и Стрелец ангажименти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък важен успех или печалба, Овен, Лъв и Стрелец ангажименти
32829
Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък важен успех или печалба, Овен, Лъв и Стрелец ангажименти

Напрегнат и доста ангажиращ ще бъде този петък. Именно това е най-пълното определение за този ден.

Ще ви ангажират както делово така и емоционално. Запазете самообладание и не се поддавайте на провокации каквото и да става!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате срещи или ангажименти свързани с жени от кръга ви роднини или приятели. Днес ще преживеете приятно събитие свързано с жена. Кратките пътувания ще са повод за неочаквани емоции и преживявания. Днес отделете време за разговор с брат, сестра или братовчеди (ако имате такива). Важните моменти, събития и промени могат да настъпят в любовния ви живот. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, любовните ви и семейни отношения в петък ще са много емоционални и непредсказуеми. Денят ще изиска по-голяма концентрация за тези от вас, които ще пътуват. Контактите ви с хора от близко разстояние ще определят вашите планове за почивните дни. Не изоставяйте работата си, защото днес тя може да ви донесе важен успех или печалба. В дома ви може да възникне ситуация свързана със съмнение в думи или действие на роднина или друг свързан с дома ви човек. Ако сте ангажирани с имотна сделка, бъдете максимално предпазливи. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате благоприятно време за работа, стига това да не ви натоварва физически. Днес конфликтите ще са вследствие на ваши собствени грешки и пропуски. Денят вещае новини свързани с бременност, с раждане на дете и с важни събития около деца. Благоприятни ще са планове или начинания свързани с кратки пътувания както днес, така и през почивните дни. Жени родени под знак ана Телец, Козирог или Дева ще имат важна роля в събитията през този ден. Мнозина ще отидат някъде с цветя или подарък по специален повод. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате благоприятната възможност да постигнете успех или важно развитие на ваши материални или имуществени дела. Това ще бъде благоприятен ден за работа с колеги, с клиенти, с бизнес партньори и др. Петък ще бъде ден, който може да бъде запомнен със специално преживяване/разговор в любовта. Новина свързана с житейска драма в живота на жена, която познавате ще ви изненада и разстрои. Не се вторачвайте твърде дълго в случайно изпуснати думи на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft