Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък добро развитие на финансовите дела, Рак, Скорпион и Риби благоприятен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък добро развитие на финансовите дела, Рак, Скорпион и Риби благоприятен ден
30070
Ако сте Телец, Дева и Козирог в петък добро развитие на финансовите дела,  Рак, Скорпион и Риби благоприятен ден

Петъкът ще дойде с езвестни разногласия и е възможно жена зодия Козирог, Дева или Телец ще ви засегне в емоционален план, защото ще се почувствате обидени. Денят все пак ще е благоприятен за изява както на служебното място, така и в семейна среда, което означава, че е възможно и да сготвите нещо вкусно, което ще зарадва околните. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате поводи за радост.

Днес двуличните действия на мъж трудно ще развалят настроението ви за дълго. В петък ще бъде важно да сте наясно както със собствените си желания и действия, така и с тези на хората около вас. Днес проверявайте внимателно всяка информация, която хората споделят с вас. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, което не бива да ви прави невнимателни или наивни. Днес са вероятни по-големи разходи или от вас ще се изиска по-голямо внимание при опазване на лични документи, банкови карти или друга важна информация. Ще имате разговори с роднини, които ще споделят важна или интересна за вас информация. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през този ден ще се сблъскате с неприятности и конфликти, свързани предимно с пътуване или с хора от друго населено място. Този ден ще изиска от вас по-голямо внимание, в случай че пътувате и най-вече ако шофирате собствения си автомобил. Денят ще бъде сложен и непредсказуем за вас, но вие ще имате силата да обрнете събитията в благоприятна за вас посока. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще се ангажирате с планове свързани с вашия дом, имот или друг вид имущество. Възможно е при изпълнението на тези задачи да разчитате на различни хора, както от семейството си, така и извън него. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вземане на важни решения или за приключване на вече започнати дела. Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните ви отношения. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft