Актуални цветове за коса през зимния сезон

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Актуални цветове за коса през зимния сезон
26116
Актуални цветове за коса през зимния сезон

Ако искате да разнообразите цвета на косата си , изборът на нюанси, с които да я боядисате в тон със зимния сезон е много голям. Представяме ви няколко идеи за цветове , с които да изглеждате блестящо в студеното време.

Ягодово русо

Един от най-хитовите цветове на косата през зимата е ягодовото русо.

Това е лесен цвят за преминаване от  тъмно русо  и внася разнообразие в косата без промяната да е прекалено драстична. Също така отива на повечето  тонове на кожата , така че е лесно да кажете "да" на този цвят.

Тъмно шоколадово кафяво

Този цвят е не само много подходящ за зимата, а е и особено добър за жените, които искат  по-тъмна коса , но не искат да стигат чак до черно, което може да е прекалено грубо за някои жени. Опитайте този цвят с няколко  по-светли акцента  и ще имате прекрасна съблазнителна коса, достойна за възхищение.

Канела/медно червено

Още един цвят, който изглежда зашеметяващо през цялата година, но особено през есента и зимата. Той е дълбок, топъл и толкова очарователен! Той засиява още повече, ако го комбинирате с по-светли кичури , които да играят ролята на рамка за лицето. Това е чудесен избор на цвят за брюнетките , които искат да обновят вида на косата си.

Медено русо

Това е една от тенденциите, с които гарантирано ще се отличавате и ще правите впечатление. Някои казват, че този цвят е по-подходящ за лятото, но именно изборът на неочакван цвят е забавен и освежаващ. Има много варианти на меденото русо, така че съществува нюанс за всеки.

Кестеняво кафяво

Този цвят може да изглежда малко по-скромен в сравнение с останалите, но може да има също толкова силно въздействие. Без значение дали имате тъмноруса или тъмнокафява коса, кестенявото е чудесен избор за цвят по средата – нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл и е идеален за зимните месеци.

Цвят череша

Това е един пленителен червеникаво кафяв цвят , който е най-подходящ за малко по-тъмна кожа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft