Ананасов флан
    
    
    
                
            
                 5 Май 2012
            
            
            10538
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Компотът се вари на умерен огън с 300 г захар, а плодовете се смачкват на пюре (заделят се 2-3 шайби за украса). Яйцата се разбиват и се смесват с брашното, сока от лимона и вишновката. Към тях се прибавя пюрето от ананасите и се разбърква. Получената смес се изсипва във формичка, на дъното на която предварително е карамелизирана останалата захар и са наредени заделените парчета плод ананас. Пече се във фурна на водна баня 1 ч. Оставя се да изстине и се сервира на следващия ден.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








