Асен Блатечки завъртя страшен алъш-вериш във "Фермата" - ето какво успяха да му пробутат фермерите (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Асен Блатечки завъртя страшен алъш-вериш във "Фермата" - ето какво успяха да му пробутат фермерите (Снимки):
2072
Източник: blitz.bg
Асен Блатечки завъртя страшен алъш-вериш във "Фермата" - ето какво успяха да му пробутат фермерите (Снимки):

Любимецът ни от екрана и сцената, Асен Блатечки , бе гост на участниците във " Фермата " снощи. Оказа се, че освен опитен в актьорската професия, Асен е и изпечен търговец .

Той демонстрира завидни умения в пазарлъка и завъртя истински алъш-вериш с участниците, които пробваха да му продадат произведени от тях стоки.

Упоритите опити на фермерите да пласират на актьора собствената им продукция от шишета с ракия, бурканчета с лютеница и сладко, извара, сапун, къщички за птици, а също столове и пейки, обаче удариха на камък.

Блатечки критично обиколи сергиите и се изсмя, когато един от участниците му поиска 50 лева за сламена шапка. От всичко изложено той избра 200 грама извара и "Алманах", и плати за тях общо 80 лева.

Асен Блатечки във Фермата

"Накацахме Асен като мухи, бяхме много нахални, но подходът ни се оказа грешен. Дори не му дадохме възможност да пробва от продукцията, за да го зарибим", разкая се младият бизнесмен Митко Калайджиев, който се оказа голям фен на актьора, нарече го "истински мачо" и дори му сви цигара.

"Блатечки е супер земен, спокоен и готин", присъедини се към комплиментите софтуерният милионер Митко Караиванов.

Самият актьор също не скри възхищението си към фермерите, след като обиколи стопанството и видя как са изградили живота си от нулата. "Пичове, как сте издържали тук толкова време, шапка ви свалям!", каза той.

Асен Блатечки стана първият гост на шоуто в Седмицата на отворените врати, в която известни българи ще влизат в стопанството и ще пазаруват от фермерската продукция.

Фермата с Асен Блатечки

В предпоследната седмица от предаването портите ще прекрачат и други български звезди, сред които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на собствената си продукция състезателите ще използват както решат - ще могат да ги добавят към голямата награда за победителя, да ги предоставят на втория финалист, да ги разпределят поравно помежду си или да ги използват за благотворителност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft