АСТРОПРОГНОЗАТА от 2 до 8 ноември: ТЕЛЕЦ, настройте се за успех! РАК, мощна подкрепа от звездите! ВЕЗНИ, невероятни възможности!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗАТА от 2 до 8 ноември: ТЕЛЕЦ, настройте се за успех! РАК, мощна подкрепа от звездите! ВЕЗНИ, невероятни възможности!
25514
АСТРОПРОГНОЗАТА от 2 до 8 ноември: ТЕЛЕЦ, настройте се за успех! РАК, мощна подкрепа от звездите! ВЕЗНИ, невероятни възможности!

Овен

 Овен в началото на ноември, благодарение на подкрепата на звездите и планетите, ще могат да работят активно и да постигат нови цели. Тази седмица ще предостави огромни възможности за онези, които могат да ги видят и няма да се отвърне от обещаващите случаи. За активните Овни няма да е трудно да насочат енергията си към решаване на важни проблеми и да получат заслужена награда през уикенда. Самочувствието им ще бъде най-доброто, което означава, че трябва да се включат в работата от първия ден на седмицата и  да не се страхуват от трудности .

 Телец

В началото на седмицата астролозите препоръчват на Телец да приведат чувствата в хармония , за да не губят време за недоволство. След като се настроите за успех, ще бъде възможно не само да изпълнявате планираните задачи, но и да се наслаждавате на взаимни чувства, да намирате време да се отпуснете в компанията на приятели или сами, като отделите няколко часа на любимото си хоби. Възстановяването на енергията ще ви помогне да прекарате седмицата в позитивно настроение и да решите проблемите с лекота.

 Близнаци

Астролозите предричат ​​романтични приключения за Близнаци тази седмица. Личният живот ще им бъде на първо място. Близнаците ще могат да използват съпричастността си, за да разберат чувствата на другите, както и да се появят във възможно най-добрата светлина, както пред нови познати, така и пред семейството си. Работата също ще бъде важна, но енергията на звездите и планетите ще помогне на Близнаци за завършване на текущите дела. 

 Рак

Раците могат да се справят добре тази седмица, като обърнат внимание на силните си страни. Смелостта и постоянството няма да позволят на манипулаторите да надделеят, но си струва да се защитавате срещу тях, за да не губите енергия за неприятна комуникация. Освен това тази седмица е добра за завършване на дългосрочни проекти. Подкрепата на звездите и планетите ще ви помогне да се съсредоточите и да предотвратите досадни гафове, което означава, че трябва да действате, без да забавяте работата.

 Лъв

 Лъв ще почувстват подкрепата на планетите и звездите от първите дни на седмицата. За Лъв е важно да насочат своята активност и енергия към решаване на неотложни проблеми, за да се освободят от рутината ден след ден, приближавайки се към нови цели и успехи. В началото на тази седмица ще бъде възможно да се сложи край на текущите дела, а втората  половина ще бъде идеална за романтични връзки и намиране на хармония в семейството .

 Дева

За Дева тази седмица астролозите препоръчват да се обръща внимание на дома и семейството. Подкрепата на близките ще бъде незаменима помощ, поради което е толкова важно да обръщате внимание на близките и да помагате на приятели. В бъдеще самите Деви ще могат да поискат подкрепа, да получат ценни съвети и да преодолеят трудностите благодарение на силно рамо и добри думи. В края на седмицата самотните сърца могат да намерят любов, ако спрат да се гмуркат стремглаво в работата.

 Везни

За Везни първата седмица на ноември ще представи невероятни възможности. От 2 до 8 ноември енергията на звездите и планетите ще помогне във всякакви начинания, което означава, че можете безопасно да се заемете с всяка работа и да не се страхувате от грешки. Ще се справите с трудностите и лесно ще покорите нови върхове. Астролозите препоръчват да започнете всеки ден с усмивка, така че малките проблеми да не причиняват тъга.

 Скорпион

Скорпионите намират спокойствие и постигат нов успех с подкрепата на близките си. Укрепването на семейните връзки и подреждането на уютен кът ще ви помогнат да попълните енергийните си резерви и да се отпуснете  в стените на дома си . Тази седмица звездите и планетите ще бъдат в хармония, което означава, че няма причина за безпокойство. Важно правило за Скорпионите е да оставят работата извън прага, за да се отпуснат напълно и да се насладят на комфорта.

 Стрелец

Тази седмица  Стрелци ще получат подкрепа от звездите и планетите. Седмицата ще бъде благоприятна за решаване на всякакви проблеми, но астролозите препоръчват започването на понеделник не с активни действия, а с планиране. Организирането на нещата и ясен график ще ви позволят лесно да завършите започнатото, както и да освободите време за пазаруване , романтични срещи и всички онези малки неща, които правят хората щастливи.

 Козирог

Астролозите препоръчват на този знак да започнат седмицата с независими решения. Действайки по повод провокатори или манипулатори, Козирозите няма да постигнат възложените задачи, а само ще отбележат времето без възможност да реализират таланта си и да получат това, от което се нуждаят от живота. Само като отделят работата си от другите и своите желания и принципи от наложеното мнение, Козирозите ще могат успешно да завършат седмицата и да привлекат положителна промяна .

 Водолей

 Водолей тази седмица ще бъдат подпомогнати не толкова от звездите и планетите, колкото от осъзнаването на собствената им стойност. Самочувствието, оптимизмът и нежеланието да предадете победата си на външни лица ще ви помогнат да се справите с всяка задача. Способността да разпознават токсичните хора навреме , комуникацията с които не им позволява да се развиват, кара ги да се чувстват недоволни от себе си и фалшиво чувство за вина, също ще помогне за постигане на комфорт .

 Риби

Началото на седмицата ще бъде по-просто и разбираемо за Риби от втората половина. От понеделник до четвъртък астролозите препоръчват поемане на сложни задачи, за да напуснат позната и проста работа в края на седмицата. От 5 ноември, поради дисонанса на планетите, може да възникнат недоразумения с колегите и семейството, които да повлияят на настроението и представянето. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft