Бившата на Фарук от Завинаги разказа за злодеянията му в интервю-Видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Бившата на Фарук от Завинаги разказа за злодеянията му в интервю-Видео
16621
Бившата на Фарук от Завинаги разказа за злодеянията му в интервю-Видео

Фейза Актан, бившата съпруга на актьора Йозджан Дениз, който е известен като Фарук от "Завинаги" у нас проговори за развода им и делата, които двамата са завели един срещу друг.

Актан и Дениз бяха женени 15 месеца, след което се разведоха по споразумение. Докато се очакваше двойката, която се помири малко след развода си, да се ожени отново, дойдоха взаимни обвинения. Докато Актан твърди, че Дениз е използвал насилие срещу нея, той завежда дело за попечителство срещу бившата й съпруга, твърдейки, че тя му е попречила да се срещне с 3-годишния им син Кузей.

В обширно интервю пред hurriyet.com.tr тя вдига завесата на личния си живот. В него тя признава, че не смята да се омъжва отново, поне докато синът ѝ не порасне.

"Да се ​​омъжа означава, че синът ми влиза в една къща с непознат. По тази причина никога не мога да взема такова решение, преди синът ми да достигне определена възраст. ", казва тя.

По думите ѝ винаги е подкрепяла връзката на сина си с баща му, но актьорът е злоупотребил с това.

"Никога не съм подхождал негативно към връзката им баща и син, откакто се разделихме. Напротив, попитах как мога да помогна. Тъй като работното време на Йозджан е натоварено, аз им позволих да бъдат заедно извън дните, определени от съда, но Йозджан използва това срещу мен, когато заведе дело за попечителство. Като злоупотребяват с добрите ми намерения, ще следвам дните от становището на съда, за да защитя както сина си, така и себе си", казва още Актан.

Фейза коментира и жалбата срещу нея, в която се казва, че не е дала на Дениз да се види със сина им на рождения му ден. Както БЛИЦ писа актьорът тогава заяви, че „не се е чувал със сина си от 10 дни“.

Тя обясни, че ще предостави с адвоката си доказателства, че обвиненията са лъжливи, че бащата и сина са се чували по мобилния телефон и разговорите са регистрирани.

"Не разбирам защо нашата тема толкова вълнува пресата, тя не е специална. Общата ни точка е синът ни. А той расте и ще чете в бъдеще тези материали и ще казва „защо мама и татко са направили това“", коментира Актан.

Тя коментира още и твърденията, че е поискала обезщетение от 15 милиона турски лири, за да се разведе, като категорично ги отрече.

На въпроса "Защо е мълчала досега по обвиненията", тя посочва: "Всъщност има много отговори на това, но в началото мълчах заради сина си. Има толкова много хора, че е невъзможно да отговоря на всички тях. Едната страна трябваше да гледа с зрялост, мисля, че тази задача се падна на мен. 

Мислех си, че колкото по-дълго мълча, толкова повече неща няма да се усложнят. Колкото повече се вдига шум, толкова по-лошо ще става в бъдеще. Но вече не искам да пренебрегвам семейството си. Надявам се нашият съдебен процес да продължи с взаимно разбиране", казва тя.

Тя проговори и за обвиненията от Йозджан, че страда от "комплекса на Медеа". "Да, той постави такава диагноза. Дори да имам такова заболяване, има поговорка, която означава, че разногласията и личните недостатъци трябва да останат в тайна в семейството. 

Преди да направи изявления, бих искала той да ми беше казал лично „болна си“... Като двама възрастни хора трябва да поговорим за личния ни живот лице в лице. Лошо нещо е да правите това в социалните медии.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft