Богдана Карадочева и Стефан Димитров измамени с огромна сума пари!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Богдана Карадочева и Стефан Димитров измамени с огромна сума пари!
2390
Богдана Карадочева и Стефан Димитров измамени с огромна сума пари!

Богдана Карадочева и Стефан Димитров са дали 300 000 долара, за да станат съдружници в хотел на Слънчев бряг, но 20 години вече ортаците им не ги вписват като съсобственици. Затова изпълнителите те са се принудили да ги дадат под съд.

Делото е започнало през 2016 г.

и досега е имало 20 заседания, като последното бе на 23 януари 2020 г. и музикалната прима за пореден път се яви лично в Софийския районен съд. Поради различни причини досега повечето от заседанията са отлагани или отменяни, а през 2017 г. производството е прекратено и върнато. То обаче е прието отново от същия съдия Станимир Миров, който е издал разпореждане, че го е разгледал обстойно, но не е намерил нищо ново, затова го е върнал за определяне на нов състав.

На едно от заседанията Богдана Карадочева е дала показания и е разказала предисторията на измамата.

През 1992-3 г. със Стефан Димитров са били в хотел Амфора в Слънчев бряг, където техният семеен приятел д-р Игнатов ги е запознал със собствениците Златка и Атанас Миткови. Сприятелили се и всяко лято ходели на почивка при тях, като в следващите години са викали и техни колеги като Лили Иванова и Васил Найденов. През 1999 г. хотелиерите им предложили да участват в приватизацията като заедно закупят хотел Зафир в Слънчев бряг. За целта музикалното семейство дало 300 000 долара, но така и не било вписано като съсобственик. „Всяка година казваха, да мине сезона и ще го направим, но това така и не се случваше“, обяснила певицата пред съда. След 20 г. чакане, решили да действат чрез Темида.

Това е втори голям удар за звездата. През 2017 г. тя разбра, че е измамена от личната си банкерка Ирина Аткова, източила 3,8 млн. лв. от сметката на футболиста Мартин Петров. Богдана така и не каза с каква сума е олекнала, но по съвет на служителката на Уникредит е изтеглила парите си, за да й ги даде да ги развърти. Тя не може да й заведе дело, тъй като всичко е било на доверие и лична уговорка и няма никакви документи. Най-вероятно и при случая с хотела е същата работа, тъй като в показанията си споменава, че веднъж е дала на куп 20 000 долара, увити във вестник.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft