Босненски гювеч
    
    
    
                
            
                17 Юни 2012
            
            
            26108
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарязваме месото на кубчета, изпържваме нарязаната на кубчета сланина, прибавяме нарязаните също на кубчета зеленчуци и картофи, ситно нарязания лук, счукания чесън. Подреждаме продуктите в дълбок гювеч, посоляваме, подправяме, наливаме виното и печем до омекване в умерена фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








