12 Февруари 2013
                
                184412
            
                                                                        Брускети по български
                                                                                                Вкусне брускети рецепта
                                                                                                Брускети по италиански
                                                                                                Чеснови брускети
                                                                                                Бързи брускети
                                                                                                Брускети по италиански
                                                                                                
                            Брускети с подправки
                                                                                                Брускети с домати
                                                            
                Брускети с подправки
	багети - 2 броя или 1 голяма франзела, леко сухи
	зехтин
	чесън
	оцет - балсамов
	босилек - на вкус
	риган - на вкус
	сол
Нарежете по-стари багети на тънки филии под наклон на ножа.
От всички сушени подправки, съвсем малко балсамов оцет и повечко зехтин направете рядък дресинг.
Натъркайте филийките със скилидки чесън. С помощта на четчица намазвайте всяка брускетка с дресинга и запечете филиите върху тиган или във фурна.
Тези домашни брускети са много вкусни със сушени домати, салам и сирена.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







