Брускети рецепти

вход през zajenata.bg
182932

Бързи брускети

хляб - франзела или кръгли питки
зехтин - на око
чесън - 3 скилидки
камамбер - около 200 г или друго ароматно топено сирене
розмарин - за поръсване

Нарежете франзелата на филийки или питките на две. Натъркайте ги със зехтин и чесън.

Върху всяка филийка сложете парченце камамбер, поръсете с розмарин и сложете брускетите да се запекат. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft