Брускети рецепти

вход през zajenata.bg
182795

Брускети по български

3 – 4 филийки поизсъхнал хляб
1 домат
40 гр. краве масло
1 глава чесън
магданоз
50 гр бяло сирене
100 гр кашкавал
Нарязах филийките на парчета, не много малки, долу – горе с размерите на една хапка. Обелих чесъна и го накълцах на ситно, смесих го с маслото. Обелих един домат и го оставих да се отцеди. Важно е домата да няма сок, в противен случай брускетите ще се разводнят. Хубаво е да се каже, че брускетите е добре да се сервират топли, тъй като с времето изсъхват. След като доматите се изцедиха ги смесих със сиренето и нарязан на ситно магданоз. Всяко парче хляб намазах със сместа от масло и чесън и запекох. След това добавих от сместта с доматите, поръсих щедро с настърган кашкавал и допекох. Украсих с листенце магданоз.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft