Брускети рецепти

вход през zajenata.bg
182793

Брускети по италиански

1 франзела
100 мл зехтин
1 скилидка чесън
1 ч. л. риган
2 зрели домата
200 г сирене
1 с. л. нарязан пресен босилек или магданоз
Начин на приготвяне
1.Франзелата се нарязва на филийки. Смесват се зехтинът, чесънът и риганът. С четка се намазват от двете страни филийките и се слагат да се запекат във фурна, загрята до 170° С, докато се зачервят.
2.Доматите се обелват, отстраняват се семките и се нарязват на ситно. Смесват се с натрошеното сирене и босилека.
3.Изпечените брускети се покриват със сместа от домати и сирене и се поръсват с останалия зехтин.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft