Брускети рецепти

вход през zajenata.bg
182929
Брускети по италиански

Брускети по италиански

домати - 8 броя, нарязани на кубчета

лук - 1/3 чаша червен, нарязани на ситно
босилек - 1 китка пресен
чесън - 3 скилидки, нарязани на ситно
оцет - 1/2 чаша винен
зехтин - 1/2 чаша
сол
черен пипер
хляб - френски (франзела, багети), нарязан

Разбъркайте ситно нарязаните доматчета рома, скълцания чесън и червения лук в купа. Добавете и възможно най-ситно скълцания или нарязан в кухненски робот босилек.

Добавете оцета, зехтина, сол, черен пипер на вкус и разбъркайте много добре.

Нарежете хляба на филийки с дебелина поне 2 см. Сложете ги да се запекат от едната страна в тава, намазана с масло - филийките трябва да се запекат леко отгоре, а вътрешността им да остане мека.

Върху всяка филийка сложете то доматената смес и поднесете италианските брускети. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft